Osobní tréninkový program,
který odcvičíte kdekoliv a kdykoliv!

Obsah Programu

Program je navržený pro vybudování a udržení všeobecné kondice. Vychytaná mobilita, betonový střed těla, nezkrotná síla, top obratnost, koordinace a další potřebné aspekty fyzického rozvoje. Vše přizpůsobeno pro domácí cvičení. Navíc si vyzkoušíte i 8 speciálních tréninků s různým zaměřením od jógy po tanec. Cvičit můžete podle vedených tréninků nebo protokolů. Připravili jsme bez nadsázky hodiny instruktážních videí. A samozřejmě - komunikace přímo s trenéry, pravidelné otázky a odpovědi, zkrátka komunitní aspekt, který u většiny online programů chybí.

Součástí je i obsáhlá teoretická sekce, kombinující text, fotky a audionahrávky - vítejte ve 21.století! Vše důležité na jednom místě.

24 vychytaných navazujících tréninků

Čekají vás 3 tréninky týdně, které na sebe plynule navazují. Během 8 týdnů se tak propracujete od úplných základů k pokročilejším cvikům. Můžete si zvolit, zda chcete cvičit podle vedeného videa nebo protokolu. V obou případech vás čeká detailní popsání techniky a zmínění nejčastějších chyb, kterých se vyvarovat. Program je speciálně navržený, aby se dal cvičit doma s minimem vybavení. Zlepšíte rovnováhu, mobilitu, stabilizaci středu těla, sílu a kondici. Vychytáte se, přestanou vás bolet záda a ruce budou jak ze skály! Zpestřením bude 8 tréninků z různých sfér pohybu jako je tanec, jóga, akrobacie, stretching a mnoho dalších.

Edukační materiály

Díky kterým pochopíte všechny cviky a principy a ještě se vzděláte v péči o zdraví obecně. A nebudou to jen texty. Přednášky, lifestyle tipy, fotky, krátká videa, audionahrávky - ze sklepa rovnou do 21. století!

  • Fyzioterapie a pohyb
  • Psychika a motivace
  • Strava a suplementace

Trenérská podpora

Něco není jasné? Zeptej se! Nejseš si jistý, jestli cvičíš správně? Pošli video! Mrkneme na to a poradíme. Navíc každých 14 dní Q&A stream, kde zodpovíme velké dotazy. Takže pokud tě třeba zajímá, proč program vypadá jak vypadá, stačí se zeptat!

Výzvy o hodnotné ceny

Každý měsíc se můžete těšit na novou výzvu o kvalitní suplementy, cvičební vybavení, či náš merch.

UKÁZKA Z PROGRAMU