Progresivní stretching

Poznej nové rozsahy

Cena: 600 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Poznej na vlastní kůži, že flexibilita není jen pro vyvolené!

Zlepšete rozsah pohybu ve třech základních pozicích - placka, předklon a most. Speciálně sestavený protokol rozvíjí nejen čistou flexibilitu ale i kontrolu v rozsahu pohybu a základní mobilitu. Díky zvládnutí těchto základních pozic budete mít skvělý základ pro další cvičení - ať už rozvoj flexibility nebo např. prvky kalisteniky/stojek s většími nároky na rozsah. V orientaci vám pomůže přehledný protokol a názorná videa.

Obsah programu

12

TÝDNŮ

3

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Placka (pancake): Pohyblivost pánve a kyčlí, rozsah pohybu s nohama od sebe.
  • Předklon (pike): Rozvíjí mrtvý tah a flexibilitu zadního řetězce (lýtka, hamstringy, záda).
  • Most (bridge): Práce na často podceňovaném záklonu, otevření ramen a stabilizace trupu s rukama nad hlavou.

Proč?

Dobrý rozsah pohybu je důležitým předpokladem pro mnoho pohybových schopností. Ať se chcete věnovat bojovým uměním, kalistenice nebo stojkám – být protažený pomáhá. Stretching je ale často nepochopeným odvětvím. Někdo ho zbytečně zjednodušuje, další z něj dělá raketovou vědu. Proto jsme sestavili program, který pokrývá všechny základní komponenty rozvoje funkčního rozsahu pohybu a zaměřuje se na 3 základní cviky, které pomohou rozvinout dobré základy pro další pokrok.

Jak?

Placka, předklon a most – záměrně jsme vybrali základní pozice, které reprezentují problematické směry pohybu pro mnoho lidí. Placka pracuje na pohyblivosti kyčlí a vnitřní strany stehen. Předklon rozvíjí důležitou zadní linii stehen, pánve a zad. Most pak často opomíjené aktivní a rovnoměrné prohnutí zad, protažení prsních svalů a stabilizaci lopatek/ramen v rozsahu nad hlavou. Díky použitým cvikům poskytují skvělý základ jak ve flexibilitě, tak i síle v plném rozsahu pohybu. Program je určen pro pokročilejší cvičence.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU