Večerní protažení

Vychillujte a podpořte svou regeneraci

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Cítíte se naprosto ztuhlí? Nechte se provést našim protažením!

Stres, trénink nebo fyzicky náročná práce Vám dala zabrat? Naučíte se skvělý rituál, který odstraní napětí z celého těla, příjemně vás naladí a umožní užít si večer. Stretching působí pozitivně na spoustu procesů v našem těle. Pomáhá odstranit napětí, jemně mobilizovat svaly a uklidnit nervový systém. To se promítne na držení těla, náladě a celkové tělesné a duševní pohodě. Zkrátka se příjemně uvolníte a navíc ještě uděláte něco pro své tělo - a to se vyplatí.

Obsah programu

3

SESTAVY

3

OBLASTI TĚLA







  • Uvolnění a vyvážení: Jemné protažení uvolní svaly, které skrz celý den zatuhnou. Tím se obnoví přirozené vyvážení celého pohybového aparátu.
  • Zklidnění celého těla: Pomalé tempo a práce s dechem parádně uklidní organismus, omezí se stres a zlepší spánek.
  • Lepší nálada: Příjemné protažení, méně napětí, uklidnění - to vše dělá divy s duševním rozpoložením člověka.

Proč?

Napětí, které si skrz den sbíráme se sčítá a často můžeme mít problém se po celém dni uvolnit. Jemné protažení je skvělý způsob, jak tento problém řešit. A nejde jen o akutní úlevu. Pravidelné protahování je skvělý večerní rituál, který může sloužit jako přechod mezi hektickým denním režimem a odpočinkem. Navíc pravidelným uvolněním svalů předcházíme dysbalancím a vzniku chronicky zatuhlých míst.

Jak?

Večerní protažení má primárně navodit příjemné pocity – uvolnit napětí ve svalech, zklidnit nervový systém a umožnit celkové zpomalení organismu. Proto jsme spíše než nejúčinnější cviky a metody na rozvoj rozsahu pohybu vybírali příjemné, uvolňující rutiny. Také jsme se zaměřili na vyvážené protažení všech svalových skupin tak, aby se tělo mohlo resetovat po dlouhém dni. Od hlavy až k patě.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU