Ranní jóga

Vkročte do nového dne správnou nohou

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Cvičení, které vás rozdýchá, protáhne a nabije energií.

Vstaňte správnou nohou! Stačí ráno vstát, pustit video a cvičit. Naše instruktorka vás provede každým cvikem a vysvětlí důležité body provedení. Také se dozvíte něco o dechu, uvolňení a důležitosti rituálů. Ranní cvičení působí pozitivně nejen na fyzično - svaly a fascie ale i psychiku. Odměnou vám bude víc energie, pružnější tělo a lepší nálada, i když je možná pondělí a zima.

Obsah programu

4

SESTAVY

X

LEPŠÍCH RÁN







  • Lepší dýchání: Naučte se zapojit bránici a využít dech k uvolnění či zahřátí.
  • Pružnější tělo: Pravidelné cvičení poznáte na celkové obratnosti.
  • Více energie: Rozproudíte krev a pozitivně se naladíte do celého dne.

Proč?

Pravidelné ranní cvičení má mnoho výhod. Vybudujete si dobrý návyk, na který se můžete těšit. Zlepšíte citlivost a komunikaci s tělem. Pomocí dýchání a pohybu uvedete organismus do chodu a nabudíte imunitu. Zkrátka vykročíte do nového dne s jasnou výhodou.

Jak?

O tom, co je jóga se můžeme bavit velice dlouze. Jedna věc je ale bez rozporu – dech a jeho využití v různých pozicích. Jóga pracuje s dechem velice intenzivně a komplexně. Naučíte se ho využívat k uvolnění nebo nabuzení, protažení i zpevnění. Dýchání v kombinaci s různými pozicemi vám umožní rozpohybovat fascie a zlepšit funkci celého těla.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU