Pohybový restart

Vraťte do těla život

Cena: 300 Kč

Chci trénink zdarmaZakoupit program

Ubíjí vás sezení a bolavé klouby? Spravte to s restartem!

Pokud se dlouhodobě nehýbeme, naše tělo trpí. Pohyb přitom nemusí nutně znamenat těžké a časově náročné cvičení. Může to být i jemná péče a základní rozhýbání. I skromné začátky mají veliký vliv na zdraví. Díky pohybu bude vaše tělo fungovat lépe, což se promítne do všeho, co děláte. S pomocí našich vedených tréninků rozhýbete klouby, posílíte střed těla a získáte novou energii. Bez vybavení, jen s kouskem prostoru doma nebo v kanceláři. Začít nikdy nebylo lehčí.

Obsah programu

5

RUTIN

15

MINUT DENNĚ

  • Mobilizace kloubů: Vrátíte do těla život, kloub po kloubu. Protože kloub, který se hýbe, je zdravý.
  • Aktivace středu těla: Zjistíte, jak správně dýchat a vyrovnat držení těla. Aktivní střed je skvělá prevence bolesti zad a základ pro další cvičení.
  • Zlepšení koordinace: Naučte své klouby a svaly spolupracovat. Hýbejte se efektivně.

Proč?

Pokud se dlouhodobě nehýbeme, naše tělo trpí. Podvědomě to víme každý. Přitom pohyb nemusí nutně znamenat složité, těžké a časově náročně cvičení. Může to být i jemná péče, základní rozhýbání a pozornost k vlastnímu tělu. I skromné začátky mají veliký vliv na zdraví a hlavně celkovou pohodu. Díky pohybu bude vaše tělo fungovat lépe, což se promítne do všeho, co děláte. Stačí jen začít!

Jak?

Sestavili jsme program, který vás formou vedených videí provede základními cviky, které dle našeho názoru potřebuje každý. Rozhýbání kloubů, aktivace středu těla a lepší koordinace. Nejde ani tak o trénink, jako spíš pohybovou hygienu – příjemnou odměnu pro Vaše tělo, která se navíc nepotřebuje vybavení a vejde se například do pracovní pauzy. Nemusíte tedy nic řešit ani připravovat – jen pustíte video, vstanete ze židle a cvičíte.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU