Kyčle

Vraťte kyčlím život

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Neutralizuj následky dlouhého sezení a poznej zdravé kyčle!

Správně rozhýbané a silné kyčle zásadně zlepší kvalitu tréninku, pohybu i života. Ať už chcete zdvihat těžké váhy nebo se vychytat po dlouhém sezení, bez zdravých kyčlí se neobejdete. Prací na nich předejdete problémům se zády a koleny, zlepšíte držení těla a celkově zefektivníte funkci pohybového aparátu. A budete se cítit mnohem lépe.

Obsah programu

2

RUTINY

20

CVIKŮ


  • Rozhýbání: Kyčle a pánev jsou křižovatkou těla. Jejich probuzení a aktivaci proto nelze podceňovat - vrátí totiž život do celého těla.
  • Posílení: Posílíte stabilizační svaly a naučíte se lépe kontrolovat pohyb kyčlí v celém rozsahu.
  • Protažení : Uvolníte zatuhlá místa a posílíte uvolněná - správné vyvážení dělá zázraky.

Proč?

Kyčle a boky tvoří důležitou spojnici mezi nohama, páteří a horní polovinou těla. Zatuhnutí v této oblasti, v dnešní sedavé době velmi časté, ovlivňuje jak nohy, tak páteř. Postupně se může projevit zatuhnutím, bolestí a omezeným pohybem i v dalších částech těla. Správný pohyb kyčlí také tvoří základ pro dobrou techniku posilování a sporty obecně.

Jak?

Rutiny jsou zaměřeny na mobilizaci kyčlí a vybudování tzv. kyčelního ohybu, důležitého pro posilování. Budete pracovat s kombinací stretchingu a aktivní mobilizace jak v sedících, tak stojících pozicích nebo dřepu. Díky tomu zapracujete na kyčlích v komplexitě, kterou vyžadují. Vše navrženo tak, aby vám to pomohlo s negativními důsledky sezení, připravilo kyčle na trénink a ulevilo od bolestí.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU