Kolena

Zdravá a silná kolena

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Vraťte do kolen jistotu, sílu a ohebnost!

Kolena mají pověst kloubu, který se snadno zraní a jeho léčení trvá dlouho. Natržené menisky, přetržené vazy, záněty šlach... tak to ale být nemusí! Pokud se o ně dokážeme správně starat, naše kolena nás ponesou skrz dobré i zlé. S pomocí našich rutin je to hračka = stačí jen čas a trocha úsilí. Co a jak dělat jsme už vyřešili za vás.

Obsah programu

3

RUTINY

30

CVIKŮ

  • Rozhýbání: Základní i nepřirozené směry a pohyby, vše pěkně od začátku.
  • Posílení důležitých struktur: Podpůrná cvičení pro zesílení svalů, které stabilizují kolenní kloub.
  • Koordinace: Zapracujte na spolupráci kotníků, kolen a boků tak, aby pohyb byl efektivní a nedocházelo k přetěžování.

Proč?

Investovat čas a energii do prevence zranění se vyplatí a u kolen to platí dvojnásob. Tvoří totiž důležitou spojnici mezi chodidly a kyčlemi. Mají také pověst kloubu, který se snadno zraní (zejména u sportovců). Natržené menisky, přetržené vazy, záněty šlach. Tomu všemu lze správnou prevencí z velké části předejít. Správná fyzická aktivita také pomůže zmírnit následky stárnutí a udržet vás dlouho v pohybu. Rozhýbání a posílení ve všech směrech, koordinace a potřebné rozsahy pohybu. Trocha úsilí v těchto oblastech se vám v dlouhodobém měřítku mnohonásobně vrátí.

Jak?

Aby správně plnila svojí funkci, musí být kolena pružná, stabilní a odolná. V tomto programu naleznete sadu tří rutin, které vám pomohou přesně taková vybudovat. Jsou navrženy tak, aby pokryly potřeby začátečníků i pokročilých. Posílíte a stabilizujete všechny směry pohybu, mobilizujete kolena jako prevenci bolesti a vybudujete odolnost proti zraněním. Rutiny můžete cvičit jako samostatný trénink nebo je zařadit jako doplněk do svého obvyklého plánu. Tipy jak na to najdete ve skvělé teoretické sekci.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU