Kotníky a chodidla

Pružné a stabilní základy

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Tam, kde vše začíná - zlepšete svůj kontakt se zemí!

Aktivní klenba, silné chodidlo, lepší rovnováha. U toho vše začíná. Dobrá chodidla a kotníky jsou pevné základy veškerého pohybu. A bohužel také častou obětí špatné obuvi, úrazů a neaktivity. Vraťte chodidlům citlivost, klenbě pružnost a sílu a kotníkům stabilitu, kterou potřebují a poznejte pozitivní vliv na celé tělo. Bolesti kolen, zranění kolen, přetížení svalů a další nepříjemnosti totiž mohou mít svůj původ až v chodidlech.

Obsah programu

2

RUTINKY

20

CVIKŮ

  • Aktivace prstů a chodidel: Již žádné ploché nohy, poznejte pravou sílu funkčních chodidel.
  • Mobilita kotníku: Práce na aktivním rozsahu vrací důvěru a bezbolestný pohyb zpět.
  • Prehabilitace: Zpevnění a příprava na nečekané situace, minimalizujte riziko zranění.

Proč?

Chodidla jsou prvním místem kontaktu se zemí, prvním článkem komplikované architektury těla čelící gravitaci. Síla a nastavení tohoto článku z velké části určuje, jak bude fungovat celek. Pokud si chodidla nastavíme dobře, tj. staráme se o jejich aktivaci, dobrou citlivost, schopnost nést váhu a kooperovat s kotníky a ostatními klouby, promítne se to pozitivně na veškerém pohybu. To samé platí naopak: Pokud máme špatně nastavená chodidla, těžko můžeme očekávat bezchybné fungování zbytku těla.

Jak?

Naše rutiny jsou zaměřeny na tři primární komponenty. Aktivace chodidel, posílení jejich kontaktu se zemí a nakonec mobilizace kotníků. Zkombinovali jsme cvičení z různých oborů, rozvíjející mimo jiné sílu vnitřních svalů chodidla, rovnováhu a schopnost reakce. Velký důraz je také kladen na rozhýbání a posílení kotníků, které tvoří nedílnou součást prevence zranění. Rutinky můžete cvičit jak samostatně, tak v rámci vašeho aktuálního programu. Detaily se dozvíte ve skvělé teoretické sekci.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU