Doma v pohybu

Cvič kdekoliv a kdykoliv

Cena: 600 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Do TOP formy se můžete dostat i z pohodlí domova!

Přemýšlíte o tom, jak se udržet v kondici v místě, kde nemáte k dispozici žádné vybavení? Program Doma v pohybu je tady přesně pro Vás! Absence posilovny nebo i základních pomůcek nemusí znamenat, že vám budě tělesný rozvoj zapovězený. Právě pro Vás jsme totiž vytvořili on-line cvičební program, díky kterému se můžete dostat do formy, nebo se udržet v kondici při karanténě i přímo z vašeho obýváku.

Obsah programu

6

TÝDNŮ

3

PŮLHODINOVKY TÝDNĚ

  • Síla celého těla: Nejúčinnější metody posilování s vlastní vahou kombinující gymnastický trénink, streetworkout a další disciplíny.
  • Mobilita, koordinace, obratnost: Pevné základy pro pohyb jsou ve zdravých kloubech a dobré koordinaci všech částí těla jako celku.
  • Aktivace středu těla: Lepší držení těla, zpevnění a dýchání se přenáší do všeho, co děláme.
  • Fyzická kondice: Dynamická cvičení nakopnou vaši rychlost, vytrvalost a výkon kardiovaskulárního systému.

Proč?

Ať už jste na cestách, mimo civilizaci nebo uprostřed pandemie, ne vždy máte přístup k tělocvičně. To ale neznamená, že musíte rezignovat na svůj rozvoj. Doma v pohybu vznikl právě pro vás. Vybrali jsme cviky, které můžete dělat skutečně kdekoliv a sestavili program, díky kterému se dostanete do všeobecně skvělé formy. Nejen síla a kondice ale i správné rozhýbání, protažení a zpevnění středu těla. Nebudete potřebovat žádné vybavení, jen trochu prostoru a chuť do práce.

Jak?

Vybrali jsme skvělé posilovací cviky s vlastní vahou, koordinační drilly, nejlepší cviky na aktivaci hluboké stabilizace, životodárnou mobilitu a pár pořádných pecek pro váš kardiovaskulární systém. Během šesti týdnů se tak zlepšíte nejen v jedné úzké oblasti. Vzroste vaše celková kondice a pohybové schopnosti. Díky předtočeným vedeným tréninkům nemusíte dopředu studovat žádný plán. Prostě si jen připravíte vhodný prostor, zapnete video a trénujete. O vysvětlování se postaráme my.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU