Strength Division

Získej silné tělo

Cena: 900 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Osa, činky i vlastní váha - zažijte skutečný pokrok!

Program kombinující účinné metody silového rozvoje zbavené mýtů a zbytečností okolo. Posilování je totiž často zbytečně komplikováno nebo naopak bagatelizováno. Proto jsme vytvořili program, který Vám dá jasnou cestu, metody a cviky pro váš ideální pokrok.

Obsah programu

12

TÝDNŮ

4

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Funkční síla celého těla: Správně postavený silový trénink rozvíjí celé tělo v rovnováze.
  • Kombinace efektivních metod: Neomezujte se na úzké specializace. Funkční trénink vyžaduje komplexní přístup.
  • Pokročilé programování: Plně využijte výhod, které nabízí inteligentní rozfázování tréninku. Rychlejší pokrok, lepší regenerace.
  • Mobilita, aktivace a kompenzace: Zajisti vyvážení všech posilovacích směrů, pohyblivost kloubů a předtréninkovou aktivaci. 

Proč?

Okolo posilování, činek a fitness obecně stále panuje spousta mýtů, polopravd a pseudovědeckých "zaručených" informací. Některé jsou desítky let staré, jiné se objevují nově jako houby po dešti. Účelem tohoto programu je nabídnout prostý silový trénink – kombinace metod a cviků, které opravdu fungují. Neztrácejte čas snahou o orientaci v moři mýtů, to jsme udělali za Vás. Díky tomu můžete rovnou cvičit a vidět výsledky! Před absolvováním programu doporučujeme odjet si kurz On Ramp.

Jak?

Program, který se chystáte zakoupit je postavený na našich dlouhodobých zkušenostech v kombinaci s výzkumem teoretických informací. Čerpali jsme z mnoha směrů a disciplín, které se silovým rozvojem zabývají. Díky tomu se nám podařilo zkombinovat ty nejúčinnější metody – ať už je to velká činka, kettlebelly, malé činky nebo vlastní váha. Pracujeme s principy pokročilého programování tak, aby byl zaručen optimální rozvoj a zároveň regenerace. Metody, které používáme tedy rozhodně nejsou náhodné. S jejich používáním máme dlouhodobé zkušenosti a pomohly stovkám spokojených klientů v naší tělocvičně.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU