Neprůstřelné klouby

Nejlepší nástroje pro prevenci

Cena: 600 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program




To nejlepší, co pro své klouby můžete udělat!

Zdravé klouby jsou jednou z nejdůležitějších investic, které můžeme udělat. Prevence je relativně jednoduchá ale má úžasné pozitivní efekty. Méně bolesti, větší svoboda pohybu – zkrátka klouby, které podpoří Váš aktivní život! Program může být hlavním tréninkem nebo sloužit jako zásobník cviků/rutin, který skvěle doplní váš trénink.



Obsah programu

4

TÝDNY

4

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Zlepšení rozsahu pohybu a kontroly: Díky tomu zlepšíme mobilitu kloubů. Jemně vyrovnáme nevyváženosti a napomůžeme stabilní funkci.
  • Lepší schopnost nést zátěž a vyrovnat se s nesprávnými pozicemi: Nehody se stávají a vaše klouby na to musí být připraveny.
  • Super rutiny jako nástroje pro váš trénink: Cvičte samostatně nebo jako součást vaší rozcvičky/denní rutiny.

Proč?

Klouby jsou důležitá a velice namáhaná součást pohybového aparátu. Jejich regenerace, ačkoliv možná, je velice pomalá a namáhavá. Jakékoliv škody, které na kloubech napácháme se léčí velice dlouho. Vzhledem k těmto charakteristikám je prevence a budování kapacity předem v péči o klouby naprosto stěžejní. Pokud dokážeme klouby vhodně posílit, naučíme je dobře spolupracovat a postaráme se o plynulý a kontrolovaný rozsah pohybu, naše vyhlídky do budoucna se radikálně zlepší.

Jak?

Program je kompilací vysoce efektivních cviků a rutin, zaměřených na různé klouby rukou a nohou. S jejich pomocí zapracujete jak na rozsahu pohybu a jeho kontrole, tak schopnosti kloubů nést zátěž a odolávat nepříznivým vlivům. Dohromady tvoří skvělý nástroj pro péči o klouby a jejich přípravu na rizika života i tréninku. Rutiny jsou navrženy tak, aby se daly cvičit jak samostatně, tak ve formě např. rozcvičky před vaším tréninkem nebo posilováním.

Výhody naší platformy

Instruktážní videa


Nemusíte se spoléhat na psanou instruktáž. Video řekne více než tisíc slov.


Teoretická sekce


Naše programy nejsou jen bezhlavé cvičení, část teorie vám dané oblasti přiblíží.


Prověřené metody


Programem už prošla spousta lidí před vámi – s reálnými výsledky!


Flexibilita


Program nabízí přizpůsobení, ať už se jedná o čas či úroveň náročnosti dle fyzického stavu.





UKÁZKA Z PROGRAMU