Kalistenika

Vlastní vahou k super tělu

Cena: 900 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Ke skvělé formě se nemusíte dopracovat jen v posilovně!

Vyzkoušejte staletími prověřené a účinné metody posilování s vlastní vahou. Kalistenika, neboli posilování pouze s váhou svého těla má dlouhou tradici. Od starých Řeků přes moderní sportovní gymnasty – využití prvků kalisteniky umožňuje vybudovat velice silné, funkční a atletické tělo. Je jedno, jestli chcete větší svaly, naučit se shyb nebo posílit střed – v našem programu najdete vše.

Obsah programu

12

TÝDNŮ

2

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Komplexní rozvoj síly: Rozmanitý arzenál cviků pracujících s různými pohybovými vzorci. Žádný sval nezůstane opomenutý.
  • Zpevněný střed těla: Kombinace statických a dynamických cviků vám pomůže vybudovat nezničitelné břišní a zádové svaly.
  • Nohy nezůstanou pozadu: Díky mnoha variantám dřepů na jedné noze a dalším cvikům můžete vybudovat překvapivou sílu.  
  • Mobilizační a kompenzační cvičení: Zajistí správnou regeneraci a vyvážení všech směrů pohybu.

Proč?

Kalistenika má mnoho výhod. Jedná se o přirozené cvičení, které využívá základní mechaniky jako páku pro kontrolu intenzity. K jejímu cvičení potřebujete minimum vybavení, zároveň ale dokážete efektivně posílit celé tělo. Pracuje s mnoha různými pohybovými vzory, takže nedochází tak často k přetížení. Rozmanitost cviků má ještě jednu výhodu – každý si najde svoji intenzitu a styl. Tlaková a tahová síla, výdrže o propnutých pažích, speciální dřepy a cviky na nohy – stačí si jen vybrat. Velké množství progresí také zajistí, že začátečník nebude frustrovaný a pokročilý znuděný. Žádné cvičení není pro každého, ale kalistenika je blízko!

Jak?

Nejsilnější zbraní kalisteniky je rozmanitost. Velké množství statických i dynamických cviků, progresí daných cviků, směrů a možností, jak cviky provádět. To vše přispívá k vyváženému a komplexnímu rozvoji síly. Z tohoto nepřeberného množství možností jsme na základě dlouhodobých zkušeností nás i našich klientů vybrali směry a cviky, které poskytují nejlepší možnosti rozvoje. Cviky s napnutými pažemi díky kterým stabilizujete klouby a posílíte pojivové tkáně, vysoce účinné dynamické cviky rozvíjející důležité pohybové vzory, nadupané varianty dřepů a dalších cviků na nohy, díky kterým si vybudujete překvapivou sílu. A zapomínat nesmíme ani na bezprecedentní zpevnění středu těla. To vše podpoří kompenzační cviky, díky kterým bude regenerace bezproblémová.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU