Živá páteř

Svobodný pohyb bez bolesti

Cena: 300 Kč

Chci trénink zdarmaZakoupit program

Objevte efektivní nástroje pro péči o zdraví zad!

Zdravá, pružná a silná páteř je jedním z nejdůležitějších předpokladů pro spokojený život. Nezáleží jestli jste sportovec, maminka na mateřské, pracujete v IT nebo jako řidič. Problémům se zády se každý rád vyhne. Pokud začnete včas, není to tak složité. Začněte správnou prevencí s naším programem!

Obsah programu

3

RUTINYY

30

CVIKŮ

  • Aktivace chodidel: Zdravá páteř začíná od nohou. Správně nastavená chodidla vám pomohou najít rovnováhu a dobré návyky.
  • Mobilizace všemi směry: Páteř je stvořena k pohybu. Předklony, záklony, rotace – to vše je důležitá pohybová výživa. 
  • Stabilizace: Vnitřní svaly středu těla chrání páteř a přispívají k dobrému držení těla.
  • Zlepšení postury: Držení těla určuje, jakým způsobem budete páteř používat. Pokud ho vychytáte, vyhnete se mnoha přetížením a dysbalancím.

Proč?

Problémy se zády jsou jedním z velkých zdravotních problémů současné civilizace. Jejich prevencí a do jisté míry i řešením je pravidelný pohyb. Udržet si silnou, stabilní a zároveň pohyblivou, zkrátka živou páteř je skvělou investicí do budoucna. Ať jste začátečníci, pokročilí sportovci nebo jen chcete zlepšit stav vašich zad – díky tomuto kurzu budete mít efektivní nástroje. Program je vhodný i pro úplné začátečníky bez předchozích zkušeností.

Jak?

Práce s páteří je hledání rovnováhy mezi pohyblivostí a stabilitou, silou a uvolněním. Proto musí být přístup k tréninku velmi komplexní. Na problematiku zdravých zad jsme se podívali z odstupu a vytvořili kurz, který má širší záběr. Zdraví této oblasti zkrátka nelze řešit zaměřením se pouze na páteř samotnou. Těžko můžeme opomenout aktivaci a posílení hlubokého stabilizačního systému, který pomáhá držet tělesnou posturu. Nebo aktivaci chodidel, která přímo určuje, jak se budeme pohybovat v prostoru a kterou část těla přetěžujeme. Stejně tak je potřeba harmonie mezi protahovacími a stabilizačními cvičeními.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej trénink zdarma

Ke každému programu nabízíme částečný přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet trénink a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU