Stojkařina

Výzva, zábava a potěšení

Cena: 900 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Naučte se dovednost, která rozvine kontrolu nad vaším tělem.

Proč se naučit stojku? Samozřejmě se můžeme bavit o spoustě praktických důvodů a výhod, jako je posílení paží, stabilizace středu těla, schopnost se soustředit a odolávat stresu. Hlavně ale schopnost postavit se na ruce a stát zdánlivě v popření gravitace je téměř magická. Vyžaduje odhodlání a časovou investici, ale odměnou vám bude zcela jiný pohled na svět (vzhůru nohama).

Obsah programu

12

TÝDNŮ

3-4

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Příprava kloubů: Při tréninku budeme věnovat adekvátní čas přípravě tkání – mobilizaci a základnímu posílení.
  • Zpevnění těla: Než se vrhneme na stojku, je dobré naučit se tělo zpevnit tak, aby byl náš trénink efektivní.
  • Stojka u stěny: Stěna je nejlepší přítel začínajícího stojkaře. Bude naší laboratoří, ve které budeme pracovat na rovnováze bezpečněji a rychleji.
  • Stojka v prostoru: Přechod od stěny do prostoru může být stresující ale s pomocí našich drillů to zvládnete. 

Proč?

Stojka v poslední době nabírá na popularitě. Z dovednosti, která byla dříve vyhrazena pouze gymnastům nebo cirkusovým akrobatům se stává něco, co se může naučit téměř každý, pokud má trpělivost. Proč se stojku učit? Výš jsme vypsali spoustu benefitů, tady zmíním ten hlavní: je to potěšení. Potěšení z každého malého pokroku. Potěšení ze soustředění, díky kterému opustíte alespoň na chvíli problémy běžného života. Zkuste a uvidíte sami! Program je navržený tak, aby ho mohli projít i úplní začátečníci.

Jak?

"Potřebuji vůbec program? Prostě to budu zkoušet dokud to nebudu umět." Ano, stojku se samozřejmě lze naučit po vlastní ose. My jsme to tak udělali a právě proto od toho odrazujeme. Samostudium bez adekvátních informací, stylem pokus-omyl je plné slepých uliček, zdržení, přetěžování a občas i zranění. Program kurzu je vytvořený na základě našich dlouhodobých zkušeností s desítkami klientů, které jsme stojku naučili. Mnohem rychleji než jsme se ji učili my. Neslibujeme však magickou pilulku bezpracného učení ale proces, který dává smysl.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU