Anatomie dřepu

Odemkni ztracenou přirozenost

Cena: 600 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Poznejte úžasné benefity tohoto přirozeného pohybu i vy!

Anatomie dřepu je program, díky kterému rozvinete tuto nepostradatelnou superschopnost. Účinný silový cvik, základní pohybový vzorec a předpoklad pro zdravý pohyb. Díky dřepu budete mít zdravější kotníky, kolena, kyčle i záda. Poskytne vám také super základnu ze které můžete pracovat na dalších pohybech. Ať už chcete posilovat, nebo mít jen svobodu pohybu a zdravější tělo, dřep je nepostradatelným pomocníkem.

Obsah programu

5

TÝDNŮ

3

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Dřep jako odpočinková pozice: "Dřepnout si" bylo naší odpočinkovou pozicí, než přišly židle. Malé děti to zvládají skvěle a vy budete také.
  • Pohyblivost: Lepší rovnováha, rozsah pohybu a síla v dolních pozicích dřepu. S tím vším vám pomohou speciální cvičení na mobilitu.
  • Silové dřepy: Ohromte všechny v tělocvičně svou technikou a položte základ pro pořádné váhy.

Proč?

Schopnost pohodlně si dřepnout s patami na zemi je něco, s čím se všichni narodíme (zkuste pozorovat hrající si děti), rozhodně to není nějaký nepřirozený pohyb. Pak ale do našeho života přijde židle a schopnost dřepět většina z nás postupně ztratí. To je velká škoda a naše tělo tím postupně začne strádat. Dřep a mobilita s ním spojená je totiž předpokladem pro správné fungování dolních končetin, kyčlí a zad. Mechanika dřepu je také důležitým základem pro spoustu dalších silových a atletických cviků. Je to jedna z prvních věcí, kterou naše klienty učíme. Program je vhodný i pro úplné začátečníky bez předchozích zkušeností.

Jak?

Každý z nás dřepění někdy ovládat - musíme si jen vzpomenout. K tomu pomůže pečlivě vybraný arzenál mobilizačních a posilovacích cviků. Budete používat metody, které pomohly nám a stovkám našich klientů vybudovat si solidní odpočinkový dřep. Zamakáte i na často opomíjené pohyblivosti - přenášení váhy, schopnosti přecházet na špičky, vytáčet kyčle a ohýbat páteř. A nakonec, poznáte krásu a sílu správné techniky dřepů s činkou. Už žádné podložené paty a ohnutá záda. Se správnou technikou a rozsahem pohybu vás na cestě k velkým vahám nic nezastaví.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

Dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU