Doma v pohybu

Karanténa není překážkou

Cena: 300 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program




Přemýšlíte o tom, jak se udržet v kondici v místě, kde nemáte k dispozici žádné vybavení? Program Doma v pohybu je tady přesně pro Vás!

Absence posilovny nebo i základních pomůcek nemusí znamenat, že vám budě tělesný rozvoj zapovězený. Právě pro Vás jsme totiž vytvořili on-line cvičební program, díky kterému se můžete dostat do formy, nebo se udržet v kondici při karanténě i přímo z vašeho domova. Ano, "Takových programů jsou ale mraky." V čem je ten náš jiný? Šířkou zaměření. Většina ostatních programů je zaměřena pouze na úzkou oblast. Nejčastěji na posilování/formování postavy, popřípadě nějakou formu protahování. My jsme vytvořili program, který se svým obsahem snaží rozvíjet vaše tělo a mozek komplexně. Neslibujeme vám zázračné zhubnutí během několika týdnů ani "vytvarování partie XY, za kterou se každý otočí." Naším cílem je nastartovat nebo udržet vaše tělo fit, zlepšit pohybové schopnosti, pohyblivost kloubů a návyk ke cvičení, které vás bude bavit a jehož pozitivní dopady poznáte v široké oblasti života.



Obsah programu

4

TÝDNY

4

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Aktivace HSS: Správně aktivovaný hluboký stabilizační systém přispívá k dobré postuře a ochraně páteře.
  • Mobilita a stretching: Rozvoj rozsahu pohybu za účelem zdravého pohybového aparátu.
  • Koordinace: Harmonická kooperace mezi malými a velkými klouby, která umožňuje efektivní pohyb.
  • Základní posilování: Cviky s vlastní váhou jsou staletími ověřený způsob, jak komplexně rozvíjet sílu, stabilitu a odolnost celého těla.
  • Kondice

Proč

Program Doma v pohybu je pro ty z vás, kteří hledáte program, co komplexně rozvíjí vaši tělesnou stránku nejen v oblastech jako posilování a protahování, ale i hlubších aspektech jako koordinace, rytmus a uvolnění. Nevyžaduje žádné speciální vybavení (dokonce nevyžaduje žádné vybavení – jen kousek prostoru), a zároveň si ho můžete vzít kamkoliv díky robustní on-line platformě.

Jak?

Během naší praxe jsme přišli do styku s mnoha metodami cvičení z různých oblastí. Bojová umění, sporty, posilování, fyzioterapie. Vždy nás zajímalo, jaké poznatky z každé metody mohou přispět do komplexního celku. Díky tomuto širokému záběru a možností pracovat s mnoha klienty se nám podařilo najít společné věci, které se přenášejí napříč různými metodami. Aspekty jako rovnováha, koordinace, stabilizace, tenze a relaxace. Kvality, které jdou svou použitelností dalece přesahují prosté měřítko sportu nebo zdravého pohybu. Kvality, které vám pomohou ve všem, co děláte. Díky souboru různých cviků z pestré palety zdrojů teď tyto kvality můžete rozvíjet prakticky kdekoliv.

Výhody našeho programu

  • Instruktážní videa – nemusíte se spoléhat na psanou instruktáž. Video řekne více než 1000 slov.
  • Flexibilita – program nabízí přizpůsobení vašim aktuálním časovým potřebám, stejně jako škálovatelnost podle fyzického stavu. Můžete tak projít “nutné minimum” nebo se naopak do cvičení zcela ponořit.
  • Teorie – naše programy nejsou jen bezhlavé cvičení, část teorie vám dané oblasti přiblíží.
  • Prověřené metody – programem už prošla spousta lidí před vámi. S reálnými výsledky.

UKÁZKA Z PROGRAMU